Тел / Вхатсапп: + 86 15005204265

Све категорије
Решење

Решење широм болнице

ИЦУ је последња одбрана у спасавању живота. Много је изазова са којима се неговатељи свакодневно сусрећу. Сложеност ситуације пацијената, велики посао, брз одговор на хитне случајеве и потешкоће у управљању лековима - све ово доводи до огромних ризика по безбедност пацијената.

ПМС-Цоннецт ИТ решење обезбеђује универзалну централну платформу за праћење која интегрише медицинске уређаје поред кревета, користећи стандардни интерфејс за повезивање са болничким ИТ системом. Може оптимизирати клинички ток рада, побољшати ефикасност, побољшати сигурност пацијената, помоћи неговатељима да се лако носе са различитим изазовима и осигурају сигурност пацијената.

 • мисија
  Периодично дистрибуирано праћење усмерено на пацијента

  ПМС-Цоннецт подржава дистрибуирано праћење усмерено на пацијента. Клиничари могу да приступе подацима са свих пацијентових уређаја поред кревета (као што су интегрисани вентилатор за монитор пацијента, инфузионе пумпе) и примају информације о таласима широм одељења, унутар зграде болнице, као и даљински, било када и било где. ПМС-Цоннецт може помоћи клиничарима да брзо реагују на податке, помажући да се заштити безбедност пацијената.

 • визија
  Корисничко искуство побољшано водећим технологијама

  Са најсавременијом технологијом екрана, Периодмед монитори пацијената испоручују јасне, вишебојне дисплеје широког формата за кориснике да схвате и прегледају информације на први поглед. Са мулти-тоуцх операцијом, корисници могу да контролишу монитор и прегледају податке о пацијенту брзо и лако.

 • Вредности
  Свеобухватна интеграција, висококвалитетна дијагноза и лечење

  Увек усредсређен на пацијента, ПМС-Цоннецт ИТ Солутион и повезује уређаје поред кревета као што су вентилатори и инфузионе пумпе са системом за надзор и органски интегрише податке са ових уређаја. Клиничке апликације засноване на интеграцији података се испоручују да помогну медицинском особљу да побољша квалитет дијагнозе и лечења.

Приступ подацима било када и било где, побољшана безбедност пацијената

ПМС-Цоннецт подржава дистрибуирано праћење усмерено на пацијента. Клиничари могу да добију све уређаје пацијената поред кревета (интегрисани вентилатор за пацијенте, пумпе за инфузију и тако даље) податке и таласне облике у сваком делу одељења, унутар болнице и ван болнице било када и било где. Може помоћи клиничарима да брзо реагују и осигурају безбедност пацијената.


Врућа продаја производа

Вруће категорије